Iratkozz fel!


Keresés a honlapon

Translate

thumbnail

Will Smith pofonja az Oscar gálán

Botrány a 2022 évi Oscar gálán


A legjobb férfi főszereplőnek jelölt Will Smith pofon vágta Chris Rock műsorvezetőt, és közönségesen kiabált amiért az tréfálkozott Will feleségéröl a tavalyi Oscar-gálán.








"A tavalyi dráma után, amikor Will Smith színpadra ütötte Chris Rockot, a szervezők mindenáron el akarták kerülni az ilyesmit, ezért válságstábot állítottak fel a botrányok kezelésére. De számítsunk sok poénra Jimmy Kimmel nyitómonológjában.
Will Smith-s tíz évre eltiltották az Oscar gálától.

Will Smith szavai az Oscar-gála botránya után
Miután Will Smith bő 16 percig beszélgetett az Emancipációban játszott szerepéről, könnyű összefüggésbe hozni a válaszait azzal a helyzettel, amiben a színész maga is van, mivel az Oscar-gálán felpofozta Chris Rockot. 

A "The Daily show" amerikai televíziós műsorban adott interjúban Will Smith "egy nagyon régóta felgyülemlett haragot" említett viselkedésének okaként. 

- Gondolom, azt mondhatom, hogy soha nem tudhatod, min megy keresztül egy másik, mondta Will Smith is. 

Will Smithnek ez volt az első interjúja a fülbejelentési botrány óta. Néhány nappal később Expressen Nöje riporterével beszél. 

Will Smith baptista otthonban nőtt fel, és katolikus templomba járt felnőttként. Az Expressen Nöje-vel készített interjú során többször is felvetette a karakter hitét, csakúgy, mint a sajátját. Például itt, amikor arról a jelenetről beszél, amely megértette vele, min megy keresztül a karaktere: 

- Ez volt az a pillanat, amikor eltöltött a gondolat, hogy elfogadjam a helyzetet. Ismerem a Bibliámat, valamint Jézus és a kereszt történetét, de ez a gondolat, hogy készségesen vállalod a kereszt hordozását, hogy bízz Istenben annyira, hogy tudd, bármi történik az életedben, az a javadra válik…"

Will Smith pofonja az Oscar gálán



Subscribe by Email

Follow Updates Articles from This Blog via Email

No Comments