Iratkozz fel!


Keresés a honlapon

Translate

thumbnail

A védelmezö sorozat

 A védelmezö sorozat


A The Equalizer  Robyn McCall, egy ex-CIA ügynök történetét követi, aki segít azoknak, akik nem tudják megvédeni magukat. Robyn azon van, hogy segítsen a gyámoltalanoknak, és képességeit arra használja, hogy legyőzze a törvény ellen álló embereket. A sorozat több, mint egy önbíráskodó akciódráma, mivel magában hordozza azokat az érzelmi árnyalatokat, amelyek üdítő show-vá teszik. Robyn hőstettei és elfordulása a zavaros múlttól a valóságban gyökerezik. 

Nézd meg itt:  A védelmezö 1,  A védelmezö 2, A védelmezö 3

A film egy névadó sorozat újraindítása, amelyet Richard Lindheim néhai TV-veterán és Michael Sloan író készített. Mindketten az 1950-es évek "Have Gun – Will Travel" című sorozatának továbbfejlesztett formájaként mutatták be a történetet. Michael Sloan írta a sorozat pilot epizódját. A sorozat Robert McCallról, egy CIA-szerű ügynökség ügynökéről szól, aki egyre inkább elszakad munkája célszerűségétől. Felmond a munkahelyén, és The Equalizer néven hirdeti magát, aki segít megvédeni a tehetetleneket.

McCallnak meg kell küzdenie fia elidegenedésével is, mivel élete most a megváltás útjává válik. Robert McCallt Edward Woodward brit színész kelti életre, akinek természetes karizmája félelmetessé, mégis csodálatra méltóvá teszi McCall karakterét. A sorozat négy évadon át futott 1985 és 1989 között. Michael Sloan visszatért a franchise-hoz, amikor 2014-ben kiadott egy regényt, amely Robert McCall történetét meséli el a mai New Yorkban. Ugyanebben az évben a "The Equalizer" -ből azonos című film készült, Denzel Washington főszereplésével.

Másrészt a televíziós sorozat rebootja eltávolodik a franchise kanonikus formájától. Robert McCallt Robyn McCall váltja, egy hölgy, aki ugyanazokkal a képességekkel rendelkezik, mint az a karakter, akiből ihlette. Robynnak azonban van egy tinédzser lánya, Delilah (Laya DeLeon Hayes), ellentétben Robert McCall fiával. A sorozatot Andrew Marlowe és Terri Miller írta, Queen Latifah pedig executive producerként dolgozik Robyn karakterén. Richard Lindheim is tagja volt a reboot fejlesztőcsapatának.

Robyn nehezen birkózik meg a múltjával, és kísérti a bűntudat azok miatt, akiket nem tudott megvédeni az első napjaiban. A Robyn és Robert McCall karakterek közötti különbségről Queen Latifah azt mondta: "Denzel verziójában és az eredeti verzióban ezek a karakterek sokkal sztoikusabbak és zárkózottabbak voltak. Robyn nem rendelkezik ezzel a luxussal. Van egy tizenéves lánya. Ki kell találnia, hogyan kapcsolja ki a katonát, és kapcsolja be az anyát." A reboot határozottan sürget néhány éles változást, de hű marad McCall az esélyteleneknek támogatásához.





Subscribe by Email

Follow Updates Articles from This Blog via Email

No Comments